Akbank Erdek Subesi

Adres: Yali Mah. Pazar Cad. Firin Sok. No 12 10500 Erdek Balikesir
Telefon Numarasi : 266 835 40 29
Faks no: 266 845 84 67
internet bankaciligi : www.akbank.com.tr

Akbank is basvurusu, Akbank insan kaynaklari, Akbank subesi kodu Akbank atm eft kodu ve Akbank subeleri is ilanlari yatirimci kredi basvurusu, Akbank iban sorgulama, Akbank kredi, Akbank genel mudurluk, Akbank yatirimci hisse detay bilgilerini yorumlar bolumunde paylasim yapabilirsiniz.



not: Sitemizin Akbank ile hicbir baglantisi yoktur.


Etiket: akbank yatirimci, akbank kredi basvurusu, akbank iletisim, akbank insan kaynaklari, akbank iban sorgulama, akbank kredi, akbank genel mudurluk, akbank yatirimci hisse detay

1 yorum:

  1. Erdek Güney Marmara'da bulunan Balıkesir'e bağlı, Türkiye'de turizmin doğduğu yerleşimlerden biridir. Erdek'te bulunan nitelikli oteller, moteller, pansiyonlar ve kiralık villalar yerli ve yabancı turistlere hizmet vermektedir. İstanbul'a deniz yolu(Istanbul deniz otobüsleri) ile son dönemlerde yakınlığı ön planda vurgulanan Erdek'in yerli turist kitlesinin büyük bir yüzdesinin İstanbul merkezli olması sağlanmış ve sağlanmaya devam etmektedir.
    Son yıllarda yenilenen oteller, moteller, pansyonlar, işletmeler ve Erdek Belediyesi'ne ait Kaya The Rock Club , Arteka Taş Restaurant bu küçük şehirin turizm anlamında önemini artırmaktadır. 2010 yazında hizmete giren Erdek Dalış Merkezi ise ; Erdek'te su altı turizminin gelişmesi için hizmet vermektedir.
    Güney Marmara'da kurulmuş olan bu şirin yerleşim beldesinde aradığınız bir çok şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Kapıdağ Yarımadası üzerindeki en gelişmiş yerleşim birimi ise Erdek olup, tatil planınızın oluşumunda göz ardı etmemenizi öneririz.

    daha fazla bilgi www.kapidag.com/erdek

    YanıtlaSil

Banka Şubesi Bankalar sitelerinden tüm Türkiyenin Bankalarının iban iletişim ve web sayfalarına ulaşabilirsiniz.